Hívjon minket: +36 20 9672 434 

Írjon nekünk: info@klim-team.hu


Klímaberendezések telepítése:

A telepítést szakképzett, a hatályos jogszabályoknak megfelelő (F-gáz) klímaszerelő végzi, amely általában a készülékek garanciájának egyik feltétele is. Rendelkeznek magas elvárásoknak megfelelő gépekkel, szerszámokkal, műszerekkel, a színvonalas és tiszta munka elvégzéséhez.

Hőszivattyúk telepítése:
Cégünk foglalkozik a napjainkban egyre népszerűbb hőszivattyúk forgalmazásával és telepítésével is. Vállaljuk hőszivattyúk és annak kalorikus rendszerének teljeskörű kiépítését, szakszerű beüzemelését!
Esetleg már meg van a készüléke, csak telepíteni kell?
Nem prboléma, vállaljuk! Amennyiben megvásárolta már a készüléket és csak szakképzett és engedélyekkel rendelkező szerelőt keres, megtalálta!

Előtelepítés:

Megoszlanak a vélemények, hogy a kivitelezés melyik fázisában érdemes a légkondicionálókkal foglalkozni. Van, aki már a tervezéskor gondol rá, de az átlag felhasználónak csak akkor jut az eszébe, amikor az első nyári nap beköszönt. Gondolkozzunk időben! Sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, ha az építkezés elején elvégeztetjük a klímaberendezés előcsövezését. Nyugodtan állíthatom, hogy majd minden épületnek van olyan része (nappali, tetőtér stb.) ahol szükségessé válik a hűtés. Az előcsövezéssel elkerülhetjük, hogy a már kész lakásban nagy porral járó vésést ill. fúrást végezzenek, valamint a szobák falán nem éktelenkednek műanyag csatornák, mint egy utólagos felszerelés során